Home | Autentificare     
Experior LogoMath Logo
Off topic > Discutii generale off topic > Arie principala

Discutii generale off topic


Thread inceput de: Ungureanu Radu in data de 11 Mai 2009. Raspunsuri pana acum: 2.

Comentariu Gabriela Chirca [24 Iun 2010 20:39]
Avatar
Nou venit
Rating

Am primit astazi un nou link interesant de la colega noastra Irina Vasiliescu. Este un proiect eTwinning, intitulat My Town in Numbers , elaborat anul trecut, si care a luat locul 2 la Premiile Europene eTwinning.

eTwinning e o platforma de colaborare pt. profesori din toata Europa, actiune acompaniatoare Comenius. Mai multe amanunte pe http://www.etwinning.ro/
"Daca va intereseaza acest tip de activitate si aveti nevoie de lamuriri suplimentare, va stau la dispozitie, deoarece sunt ambasador eTwinning pt Romania"- spune d-na profesor Irina Vasilescu.

sus
Comentariu Maxim Valentin-constantin [24 Noi 2011 00:22]
Avatar
Nou venit
Rating

Nu gasesc exact unde sa postez, asa ca presupun ca asta este locul potrivit, acest mesaj li se adreseaza celor ce se ocupa cu 'buna starea' acestui site, aveti o mica eroare de programare, s-a intamplat sa iau 1 cand am iesit de pe test ( fara sa-i dau rezolvare, si pur si simplu am luat nota 1 ) adaugati si dvs o masura de protectie sa nu se mai poata da finalizare pana ce nu sunt toate probleme bifate, ca oricum nu cred ca se scade punctaj pentru intrebarile gresite..

sus
Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Pentru a te loga apasa