Home | Autentificare     
Experior LogoMath Logo
Echipa Experior > Pareri si impresii despre Experior.ro > Arie principala

Pareri si impresii despre Experior.ro


Thread inceput de: Ungureanu Radu in data de 30 Mai 2008. Raspunsuri pana acum: 32.


Comentariu Ungureanu Radu [23 Aug 2008 12:10]
Avatar
Moderator
Rating

Am gasit problema pentru dublarea problemelor si am rezolvat-o dar solutia nu este inca online pentru ca necesita ceva mai multe modificari si trebuie facute impreuna cu lucruri pe care le-am mai adaugat. Probabilitatea sa dubleze probleme acum este mica in general si creste doar pentru testele pentru care sunt foarte putin probleme in baza de date.

sus
Comentariu Ungureanu Radu [02 Sep 2008 21:06]
Avatar
Moderator
Rating

    Astazi am pus o versiune noua a aplicatiei online si veti putea observa cateva inbunatatiri. Generatorul de teste a fost si el inbunatatit ca sa nu mai dubleze problemele pe teste (sansa ca sa se intample acest caz am estimat-o la **, destul de mare pentru noi). Mesageria interna arata mult mai bine acum si are cateva functionalitati noi. Pentru profilurile vizualizate exista un link direct pentru trimiterea unui mesaj catre utilizatorul ce detine profilul.

    O functionalitate noua si ceruta este aceea ca acum arata pe forum unde sunt mesaje noi de la ultima logare. Astfel un utilizator nu mai este nevoit sa se uite pe toate thread-urile pentru a vedea unde a mai aparut ceva nou. Mai mult, aici avem in plan o functionalitate ca un utilizator sa se aboneze la un forum si sa fie notificat prin email cand apare un mesaj nou la un forum urmarit. Asta vine in completarea functionalitatii de urmarire prin RSS feed.

    In rest, pentru biblioteca online au inceput sa apara articole private, astfel, nu vor mai fi toate articolele disponibile pentru utilizatorii nelogati.

    Cam atat imi amintesc din ce s-a mai lucrat pentru experior. O sa pun mai incolo un articol pe blog cu mai multe detalii si explicatii despre ce se intampla "in spatele scenei".

sus
Comentariu Alexandru Grozavu [17 Mai 2010 15:14]
Avatar
Nou venit
Rating

Buna!

Am gasit intr-un test de cl 10 o problema la care nu se vedeau raspunsurile{#Cry.gif} mi-a stricat nota{#Mad.gif} tocmai cand m-am pus sa mi ridic media{#NoIdeea.gif}

sus
Comentariu AB CD [17 Mai 2010 16:40]
Avatar
Moderator
Rating

Hai sa remediem situatia mediei tale.

Cauta in testul respectiv problema buclucasa si trimite-ne codul ei. Daca ai dreptate, Experior iti va acorda punctajul acelei probleme si iti va recalcula media.

 

sus
Comentariu Alexandru Grozavu [17 Mai 2010 20:33]
Avatar
Nou venit
Rating

Asta este codul Problema: #636-20071029165206500-29  ????  

sus
Comentariu AB CD [18 Mai 2010 17:28]
Avatar
Moderator
Rating

Da, acela este codul. Si da, ai avut dreptate. Multumim pentru semnalarea erorii!

Bineinteles, iti vom acorda punctajul problemei, te rugam sa ai un pic de rabdare.

sus
Comentariu Cristina Ichim [15 Iun 2010 09:34]
Avatar
Nou venit
Rating

Buna ziua. Felicitari pentru aceasta platforma Experior. Nu am regasit in lista scolilor si scoala mea - Scoala cu clasele I-VIII Nr.81.

sus
Comentariu Viorica Ivan [15 Iun 2010 09:40]
Avatar
Nou venit
Rating

Buna ziua! Scoala cu clasele I-VIII, Nr. 87, "Mihai Botez" , la care eu sunt profesoara nu este in lista scolilor. Va rog sa o introduceti in baza de date. Multumesc si felicitari pentru platforma Experior!

sus
Comentariu Ungureanu Radu [18 Iun 2010 12:25]
Avatar
Moderator
Rating

Am adaugat cele doua scoli si inca cateva pentru a avea acoperite profilurile profesorilor care au participat la conferinta de luni.

sus
Comentariu Virgilius Teodorescu [18 Iun 2010 13:52]
Avatar
Nou venit
Rating

Puteti introduce si Complexul Educational LAUDER-REUT in lista scolilor din Bucuresti (sector 3)? Multumesc!

sus
Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu. Pentru a te loga apasa