Home | Autentificare     
Experior LogoMath Logo

S-a mai Incheiat un An

Data publicarii: 13 Iun 2009, categoria: Legat de Scoala

    Dupa cum stiti cu totii, astazi s-a incheiat anul scolar 2008-2009. De ce zic "dupa cum stiti cu totii"? Pentru ca eu nu am stiut pana acum 10 minute. Desi trebuia sa imi dau seama dupa semnele observate astazi:
        1. Cand mi-am lasat sotia la servici (profesoara) nu am mai stat in coada de masini ale parintilor care isi lasau copii in fata scolii.
        2. Cand am trecut prin fata Colegiului Economic "Virgil Madgearu" (trec aproape zilnic pe langa el in drum spre birou) am vazut cativa elevi imbracati mai elegant si cu buchete de flori. In general, dimineata trebuie sa ma strecor printre elevii care intra la ore (asta cand ma duc pe jos la birou, azi am trecut cu masina).
        3. Seara plec de la birou si trec sa-mi iau si sotia. Asteptand in parcare, o vad cu iese pe poarta liceului cu o gramada de buchete de flori (initial stupoare, credeam ca e ziua ei si colegii ei de munca stiau si eu uitasem :))).
 4. Ajung acasa, las masina in parcare si merg pana la banca sa fac niste tranzactii. Pe drum nu ma mai intersectez cu niciun elev care sa vina de la ore acasa (in general nu aveam loc de ei la ora respectiva).
    Abia cand am ajuns acasa si am intrebat ce e cu atatea flori, sotia, bucuroasa, imi raspunde ca a intrat in vacanta si ca a terminat de inchis toate mediile. Abia atunci incep si la mine sa se lege lucrurile si realizez si eu ca s-a mai incheiat un an scolar. Asadar, avem iar 3 luni in care sa tragem tare sa mai inbunatatim cate ceva prin Experior ca la inceputul noului an scolar sa ne mai laudam cu ceva nou.
    Momentan avem in lucru cateva module destinate profesorilor. Vrem sa le dam posibilitatea profesorilor sa isi poata genera teste pentru clasa pe mai multe numere. Vrem sa avem si un set de probleme separat care sa fie destinat acestor teste, in acest sens cautam sa obtinem un numar mare de probleme in format electronic si ducem tratative pentru acest lucru. Avem in pregatire si o versiune pentru intranet care sa poata rula in reteaua interna a unui liceu, astfel un profesor isi va putea instrui elevii si prin misloace moderne fara a fi necesara conexiunea la internet. Mai mult, saptamana ce vine vom avea o sedinta interna pentru a mai aduce niste idei noi, iar in decurs de o luna vom strange si ceva feed-back din partea profesorilor cu care colaboram.
    Revenind la subiect, elevii ce au incheiat astazi anul scolar se pregatesc pentru o vacanta de trei luni, iar noi ne pregatim pentru ceea ce va urma. Speram ca si in urmatorul an scolar sa avem tot atat de multi utilizatori si sa atragem si niste vizitatori noi. Chiar daca e vacanta, Experior ramane disponibil online, mai sunt elevi care se pregatesc pentru bacalaureat si admitere (sa le uram succes) asa ca misiunea Experior nu se incheie o data cu inceperea vacantei.
    Vacanta placuta celor care au vacanta, spor la invatat celor care dau anul acesta bacalaureatul si admiterea.



Pentru a comenta acest articol trebuie sa te